nieuws

124 appartementen in kantoorgebouw Groningen

Geen categorie

Over zes maanden zullen de eerste huurders een appartement betrekken in het kantoorpand aan Trompsingel 1-19 in Groningen, schrijft Dagblad van het Noorden. Groningen Vastgoed transformeert het complex tot 124 appartementen, 500 m2 commerciële ruimten en 200 m2 horeca.

De appartementen krijgen een gemiddelde oppervlakte van 35 m2. Het ontwerp werd gemaakt door architectenbureau AAS. Het voormalige kantoorgebouw ligt naast het Groninger theater De Oosterpoort. Het horecabedrijf komt op de hoek van de Trompsingel en de Oosterweg.

Groningen Vastgoed verwierf het pand in 2015 voor 5,9 miljoen euro (Kadaster) van Dutch Property Compuany Rembrandt 1. Eigenaar Bert Lokken transformeerde eerder al kantoorgebouwen in de stad tot appartementen en studio’s voor starters en studenten.

Reageer op dit artikel