nieuws

Ruud Boots wint IVBN Scriptieprijs

Geen categorie

Ruud Boots van de TU Delft heeft de IVBN Scriptieprijs gewonnen voor zijn onderzoek The in-transparency of the Amsterdam office market.

Ruud Boots wint IVBN Scriptieprijs

Hij ontving uit handen van juryvoorzitter Cor Worms een cheque van 5.000 euro. De prijs werd 10 februari in het WTC in Amsterdam voor de dertiende keer uitgereikt. ‘De keuze van de winnaar van de IVBN Scriptieprijs 2015 is gevallen op een onderzoek waar volgens de jury een opmerkelijk grote bewijs- en overtuigingskracht vanuit gaat en dat daarmee een opmerkelijke bijdrage levert aan de door ons allen zo verlangde transparantie van een moeizaam marktsegment. Een marktsegment, de kantorenmarkt dus, dat ons al zo lang zo indringend bezighoudt en ons indringend bezig zal blijven houden.’

De IVBN Scriptieprijs is een jaarlijkse stimuleringsprijs voor studenten die afstuderen op een aan vastgoed gerelateerd onderwerp. Met deze prijs wil IVBN bijdragen aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van de vastgoedbeleggingssector in Nederland. Voor de IVBN Scriptieprijs 2015 nomineerde de jury uit dertien inzendingen twee scripties. Behalve die van Boots werd ook Rick van Zon (TU/e, Real Estate Management & Development) genomineerd. Voor zijn scriptie Clustering en de attractiviteit van kantoorlocaties ontvangt hij 1.000 euro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels