nieuws

Vastgoedmanager PostNL pikt graantje mee

Geen categorie

Een vastgoedmanager van PostNL profiteert in het geheim van de verkoop van onroerend goed van het voormalige staatsbedrijf. Hij heeft privé een samenwerkingsovereenkomst gesloten met projectontwikkelaars die het vastgoed overnemen.

Vastgoedmanager PostNL pikt graantje mee

Dat schrijft het Financieele Dagblad. De overeenkomst is in bezit van de krant. PostNL zegt in een reactie niet bekend te zijn geweest met het bestaan van de overeenkomst, tot het FD hier woensdag vragen over stelde. De bewuste medewerker zou inmiddels zijn geschorst.

De deal geeft Taube privé recht op 0,7 procent van de totale kosten van nieuwe vastgoedprojecten die de ontwikkelaars realiseren in oude postkantoren en distributiecentra.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels