nieuws

Westplan verkoopt ruim 300 woningen in Atlanta

Geen categorie

Westplan heeft het complex Steeple Chase, bestaande uit 305 huurwoningen in Atlanta, voor 1,2 miljoen dollar meer verkocht dan was geprognosticeerd.

Westplan verkoopt ruim 300 woningen in Atlanta

Rob Carter, operationeel directeur van Westplan Investors: ‘De waarde van het complex is aanzienlijk gestegen door de werkzaamheden die zijn uitgevoerd en het intensieve management van ons beheerteam.’

Steeple Chase is één van de vijf appartementencomplexen die deel uitmaken van het Bethany portfolio. Dit fonds is in 2011 alleen bij vaste relaties van Westplan onderhands geplaatst. In de loop van het jaar verwacht Westplan nog twee projecten met succes te verkopen. ‘De vraag naar verhuurde woningen is erg goed’, aldus Carter.

Westplan is een beleggingsonderneming die voor institutionele en particuliere beleggers fondsen initieert met een focus op huurwoningen en supermarkten in het zuiden van de VS in en rondom grote steden. In totaal bezit Westplan ruim 8.822 huurwoningen en ongeveer 92.000 m2 commercieel vastgoed in de VS.          

Reageer op dit artikel