nieuws

VPS Group koopt FMT Vastgoedbeheer

Geen categorie

De internationaal opererende objectbeveiliger VPS Group is per 22 april de nieuwe eigenaar van de Nederlandse leegstandbeheerder FMT Vastgoedbeheer. Norman A. Klein, voormalig eigenaar van FMT, blijft aan FMT verbonden als strategisch adviseur en gaat zich richten op de verdere groei en ontwikkeling van het in 2011 opgerichte FMT België. De vernieuwde organisatie behoudt de naam FMT en Mattijs Manders blijft directeur.

VPS Group koopt FMT Vastgoedbeheer

FMT Vastgoedbeheer is een van de grotere beheerders van leegstaand vastgoed in Nederland. VPS Group – met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk – beveiligt meer dan 90.000 objecten en heeft ruim 2.000 medewerkers in dienst zowel in Europa als in de Verenigde Staten. De afgelopen jaren werkte FMT regelmatig samen met de Nederlandse dependance van VPS Group – VPSitex – en deze samenwerking heeft de basis gelegd voor de overname.

Mattijs Manders, algemeen directeur van FMT over de overname: ‘De dienstverlening van VPS is complementair aan die van FMT. Wij kunnen onze opdrachtgevers nu meer service aanbieden: van tijdelijk beheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot beveiliging, bewaking, toezicht en zaken als stripwerkzaamheden en infectiebestrijding. Deze overname biedt ons volop kansen om ons verder te ontwikkelen als professional in leegstandbeheer.’

Reageer op dit artikel