nieuws

NRW Jaarcongres Retail (R)evolutie!

Geen categorie

De NRW houdt woensdagmiddag 10 april het NRW Jaarcongres 2013, met als thema Retail (R)evolutie!, het nieuwe normaal. Het congres vindt plaats in het NBC in Nieuwegein. Sprekers zijn Hans Biesheuvel, voorzitter MKB Nederland, en Frank Quix, directeur Q&A.

NRW Jaarcongres Retail (R)evolutie!

Retail in Nederland is in transitie: Frank Quix presenteert de resultaten van zijn onderzoek naar de trends die grote invloed hebben op de winkelmarkt. Hans Biesheuvel geeft aansprekende voorbeelden uit de praktijk van hoe MKB-retailers zich aanpassen en vernieuwen.

Tijdens het congres wordt de winnaar bekendgemaakt van de NRW Jaarprijs 2013. Een jury onder voorzitterschap van Ron Cijs, directeur Pluspoint, nomineerde drie projecten. Op volgorde van plaatsnaam zijn dit: winkelcentrum Emmerhout in Emmen, winkelcentrum Raaks in Haarlem en winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer.

Verder wordt die dag voor de derde maal de NRW Marketingprijs uitgereikt. Een vakjury wees vier finalisten aan die kans maken op de winst. Dit zijn op volgorde van plaatsnaam de marketingcampagnes van Stadshart Amstelveen, winkelcentrum De Kopspijker en het Theaterplein in Spijkenisse, Hoog Catharijne in Utrecht en Shopping Center Overvecht in Utrecht.

Meer informatie: www.nrw.nl/nrwjaarcongres

Reageer op dit artikel