nieuws

Klijnen, Brouns en Ende vormen Panta Rhei Partners

Geen categorie

Maarten Ende trad op 1 april 2013 als partner toe in Panta Rhei Partners. Jean Klijnen en Voäs Brouns richtte deze asset manager in januari 2013 op.

Klijnen, Brouns en Ende vormen Panta Rhei Partners

De drie partners werkten de afgelopen jaren bij Bouwfonds REIM. Jean Klijnen en Voäs Brouns waren daar respectievelijk voorzitter en lid van de directie. Maarten Ende was manager Business Development RREI bij Bouwfonds REIM.

Panta Rhei Partners richt zich op professionele beleggers in de asset class Alternatives. De asset manager richt beleggingsportefeuilles in en beheert deze. Volgens Voäs Brouns renderen portefeuilles met Alternatives op de lange termijn beter dan portefeuilles zonder deze asset class. Voor het initiëren van nieuwe fondsen is Panta Rhei een joint venture aangegaan met Montesquieu Finance & Treasury in Maastricht.

Jean Klijnen: ‘Panta Rhei Partners is overtuigd van de toegevoegde waarde van Alternatives binnen een beleggingsportefeuille. Binnen deze asset class richt de onderneming zich vooral op inkomens genererende reële assets, zoals vastgoed en infrastructuur, waarvan de cash flow bovendien op de lange termijn een redelijke correlatie kent met inflatie. Dergelijke assets worden ook ingezet om producten met een korte termijn inflatie-hedge te structureren.’

Panta Rhei Partners is inmiddels actief bij een aantal institutionele beleggers en verwacht binnen afzienbare tijd de eerste fondsen aan te kondigen. Een uitgebreid interview met de partners is te lezen in Vastgoedmarkt van mei 2013.

Reageer op dit artikel