nieuws

Jeroen Fanchamps verlaat FMT vastgoedbeheer

Geen categorie

Jeroen Fanchamps, oprichter van FMT vastgoedbeheer, neemt na veertien jaar afscheid van de organisatie. Fanchamps gaat zijn aandacht richten op doc-work, een onderneming die business centers exploiteert in opdracht van vastgoedeigenaren.

Fanchamps is in 2009 met doc-work begonnen. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor iedereen die flexibel wil (net)werken. Doc-work verhuurt flexplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes op flexibele basis aan zelfstandige professionals en kleine bedrijven.

Fanchamps: ‘Deze doc way of working blijkt een succesformule met een enorme groeipotentie. Onze plannen en strategieën voor de komende jaren zijn daarom ambitieus te noemen. Het streven is om over twee jaar landelijke dekking te hebben, waardoor we ondernemers overal in het land flexibel kunnen faciliteren.’

Reageer op dit artikel