nieuws

Jens van Hasenbroek naar Capital Value

Geen categorie

Jens van Hasenbroek treedt per 1 mei in dienst als vastgoedadviseur bij Capital Value. Van Hasenbroek was bijna vijf jaar werkzaam bij DTZ, waar hij zich als vastgoedadviseur en taxateur vooral toelegde de woningbeleggingsmarkt. Hij studeerde aan de Universiteit van Groningen waar hij in 2008 de Master Vastgoedkunde behaalde.

Jens van Hasenbroek naar Capital Value

Directeur Marijn Snijders stelt over de benoeming: ‘Vanwege de groei van het aantal woningportefeuilles dat Capital Value in de verkoop heeft, zochten wij nog naar een adviseur met ervaring op de woningbeleggingsmarkt. Van Hasenbroek zal zich gaan bezighouden met het begeleiden van gestructureerde verkoopprocessen voor onze opdrachtgevers. Capital Value zal op korte termijn verder uitbreiden.’           

Reageer op dit artikel