nieuws

CBRE opent kantoor in Utrecht

Geen categorie

CBRE opent in mei een kantoor in het centrum van Utrecht. In Hojel City Center II aan de Croeselaan 15 komt een integraal vastgoedteam, dat tot een vaste bezetting van ongeveer tien medewerkers zal worden uitgebouwd.

Hojel City Center II ligt in het hart van Utrecht, naast het Jaarbeurscomplex en het Centraal Station. CBRE werkte in deze regio vanuit de vestiging van het in 2011 overgenomen SCM Europe in Houten. De medewerkers van het kantoor in Houten zijn verhuisd naar het Amsterdamse hoofdkantoor. Hiervoor werd in Symphony op de Amsterdamse Zuidas extra kantoorruimte gehuurd.

Siebe de Boo zal als commerciële spil voor de Utrechtse markt nauw samenwerken met alle vastgoeddisciplines. De Boo werkt sinds maart 2012 bij CBRE als associate director Agency en heeft ruim negen jaar ervaring als adviseur in de kantorenmarkt. Marco Hekman, bestuursvoorzitter van CBRE Nederland: ‘In de regio Utrecht zijn wij al geruime tijd actief met onze full service benadering. Met de opening van een kantoor in het Utrechtse centrum en de uitbreiding van ons Amsterdamse kantoor kunnen wij onze multidisciplinaire aanpak nog beter aanbieden aan onze opdrachtgevers.’ CBRE adviseert haar cliënten in Nederland vanuit vijf kantoren: in Amsterdam (hoofdkantoor), Hoofddorp, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Reageer op dit artikel