nieuws

Caroline Kievit-Droste in NRW-bestuur

Geen categorie

Caroline Kievit-Droste, algemeen directeur van Corio Nederland, trad tijdens het 27e Jaarcongres van NRW (Nederlandse Raad van Winkelcentra) van 10 april toe tot het bestuur van NRW. Dit jaar traden af uit de raad van toezicht van NRW Ron Cijs (directeur Pluspoint), Albert Hoogland MRE (bestuursvoorzitter CBRE) en Willem Krzeszewski (directeur Staedion) wegens het verstrijken van de bestuurstermijn.

Caroline Kievit-Droste in NRW-bestuur

Ron Cijs is gevraagd om het voorzitterschap van de jury van de NRW Jaarprijs ook in 2014, bij de 25e uitreiking op zich te nemen.

Cijs is sinds 2009 lid van de Raad van Toezicht en sinds 2011 voorzitter van de jury van de NRW Jaarprijs. Hoogland en Krzeszewski waren sinds 2009 lid van de raad van toezicht van NRW. Toegetreden tot de raad van toezicht zijn Eddy Smit (directeur MVGM), John Vos (adjunct-directeur Vastgoed Blokker Holding) en Frank Quix (directeur Q&A en assistent professor bij de UvA Anton Dreesmann leerstoel voor Retailmarketing).

In het bestuur zitten nu: Bart Kuil, voorzitter, directeur AM Real Estate Development, Françoise Dechesne, algemeen bestuurslid (directeur MAB Development Nederland), René Vierkant MRE, penningmeester (directeur Retail Investments Syntrus Achmea) en Caroline Kievit-Droste, secretaris (algemeen directeur Corio Nederland).

Reageer op dit artikel