nieuws

Bouwfonds REIM lanceert studentenwoningfonds

Geen categorie

Bouwfonds REIM lanceert een nieuw Europees studentenwoningenfonds. Het Bouwfonds European Student Housing Fund wordt gestructureerd als een Spezialfonds en geplaatst bij Duitse institutionele beleggers.

Bouwfonds REIM lanceert studentenwoningfonds

De eerste beleggers hebben zich al gecommitteerd, aldus Bouwfonds REIM. Het corefonds, richt zich op belangrijke Europese universiteitssteden met een gezonde woningmarkt, vooral in Duitsland en Frankrijk en verder in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Scandinavië. De beoogde fondsomvang is 200 tot 300 miljoen euro. Het verwachte jaarlijkse dividendrendement voor beleggers is ongeveer 4 procent (IRR van 5,5-6,5 procent). De maximale financiering met vreemd vermogen bedraagt 40 procent.

Reageer op dit artikel