nieuws

Bever zoekt partner

Geen categorie

Bever Holding gaat samenwerkingsonderhandelingen aan met een ‘gerenommeerde’ projectontwikkelaar in de verwachting de ontwikkelportefeuille van Bever ‘een meerwaarde’ te geven. Dat maakte het beursgenoteerde vastgoedbedrijf vrijdag bekend.

Bever Holding is al enige tijd op zoek naar een partner die de eigen ontwikkelingen naar een volgend stadium kan brengen. Het bedrijf meent nu zo’n gerenommeerde projectontwikkelaar te hebben gevonden. Die heeft volgens Bever in het verleden aangetoond in staat te zijn projecten te ontwikkelen en onder te brengen bij eindbeleggers. De partijen beginnen binnenkort de besprekingen over de mogelijke samenwerking. Zij hopen binnen een aantal weken te kunnen laten weten of zij die succesvol hebben kunnen afronden.

November vorig jaar maakte Bever bekend een aantal kleinere projecten af te stoten om de liquiditeitspositie te verbeteren en te kunnen beginnen met het ontwikkelen van projecten. Het bedrijf heeft nog geen cijfers over het afgelopen jaar verstrekt. In de eerste negen maanden van 2012 leed Bever een nettoverlies van 923.000 euro.          

Reageer op dit artikel