nieuws

Wereldhave maakt haar winkelcentra online en mobiel

Geen categorie

De zeven Nederlandse winkelcentra van Wereldhave zijn klaar voor de toekomst. Bezoekers hebben sinds gisteren de mogelijkheid om een interactieve winkelcentrum-app op hun smartphone te downloaden.

Wereldhave maakt haar winkelcentra online en mobiel

Door de toenemende populariteit van online shoppen ziet de winkelier de consument minder vaak in het winkelcentrum. Wereldhave speelt in op deze trend door de winkeliers alle middelen te bieden die ze nodig heeft om de klant te bereiken. Ondernemers kunnen via de app hun producten en winkel onder andere ‘tot leven wekken’, gebruikmakend van ‘augmented reality’.

Elk winkelcentrum heeft zijn eigen app. Deze is bedoeld voor consumenten die graag als eerste op de hoogte zijn van de allerlaatste aanbiedingen uit hun winkelcentrum. Zij ontvangen als ze in de buurt van het winkelcentrum zijn automatisch de laatste aanbiedingen (location based) of bladeren thuis op hun mobieltje door de laatste trends, bijvoorbeeld op het gebied van mode.

Reageer op dit artikel