nieuws

Versterking directie Dura Vermeer Vastgoed

Geen categorie

David Snelleman treedt op 2 april 2013 aan als directeur van Dura Vermeer. Snelleman vormt samen met Peter Krop MRE MRICS (tevens divisiedirecteur van Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed) het directieteam van Dura Vermeer Vastgoed.

Versterking directie Dura Vermeer Vastgoed

Snelleman neemt de dagelijkse leiding op zich van Dura Vermeer Vastgoed. Ook geeft hij leiding aan grote projecten, de recent opgerichte businessunit die zich op landelijk niveau bezighoudt met de acquisitie en voorbereiding van grote en complexe bouwprojecten in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Snelleman komt van OVG Real Estate waar hij acht jaar heeft gewerkt. Vanaf 2008 was hij directeur Projectontwikkeling, Onder leiding van Snelleman zijn onder andere de gebouwen De Rotterdam, TNT, Maastoren, Eneco, Danone en Deloitte Zuidas ontwikkeld en gerealiseerd.       

Reageer op dit artikel