nieuws

Verschuivingen in top Rijksgebouwendienst

Geen categorie

Er vinden met ingang van 1 april 2013 directiewisselingen plaats bij de Rijksgebouwendienst. Om gezondheidsredenen treedt Alex Vermeulen terug als algemeen directeur van de Rijksgebouwendienst. Eva Klein Schiphorst neemt de functie van algemeen directeur over tot de oprichting van het Rijksvastgoedbedrijf. Farid Azarkan wordt directeur Vastgoed.

Eva Klein Schiphorst is sinds 2008 directeur Vastgoed bij de Rijksgebouwendienst. Zij is in deze functie verantwoordelijk voor een optimale samenstelling van de vastgoedportefeuille van de Rijksoverheid. Farid Azarkan is sinds 2010 plaatsvervangend directeur Vastgoed en afdelingshoofd portfolio- en assetmanagement bij de Rijksgebouwendienst.

De Rijksgebouwendienst zal samen met het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en de directie Rijksvastgoed uiterlijk op 1 januari 2014 opgaan in het nieuwe Rijksvastgoedbedrijf.

Reageer op dit artikel