nieuws

Vastned verkoopt voor 12 mln aan non-core winkels

Geen categorie

Vastned heeft voor 12 miljoen euro aan non-core vastgoedbeleggingen in Augny, Frouard en Nice verkocht. Daarnaast voegde het winkelvastgoedfonds de Italiaanse cosmeticaketen Kiko als huurder van 277 m2 in Bordeaux toe.

Vastned verkoopt voor 12 mln aan non-core winkels

Vanwege de focus op high street shops verkocht Vastned retail warehouses in Augny, Frouard en Nice. Alle panden liggen buiten de stad en voldeden daarom niet aan het highstreetprofiel.

Vastned gebruikt de opbrengst om high street shops te verwerven en de balans verder te versterken. Taco de Groot, chief executive officer van Vastned: ‘Deze verkopen in combinatie met die van het retail warehouse in Seclin aan het eind van 2012 leiden tot een verbetering van het high street profiel in Frankrijk. High street shops zijn, zeker tegenwoordig, bijzonder in trek bij retailers die willen uitbreiden.’

Reageer op dit artikel