nieuws

Tom Tempelman directeur Regus Nederland

Geen categorie

Tom Tempelman (53) is per 1 april de nieuwe algemeen directeur bij Regus Nederland. Hij volgt Eduard Schaepman op die na tien jaar een andere richting geeft aan zijn carrière. Tempelman begon zes maanden geleden als directeur sales & operations bij Regus Nederland.

Tempelman had hiervoor diverse leidinggevende functies bij FMCG-bedrijven als Coca-Cola, Nutricia en Johnson & Johnson. Voordat hij bij Regus kwam, was hij ruim zes jaar algemeen directeur van NRPmedia. Tempelman: ‘Regus is een uniek bedrijf, omdat we voorop lopen in de trend van flexibel werken. We helpen bedrijven en mensen prettiger, effectiever en goedkoper te werken, wereldwijd. Het is bovendien een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze doelstellingen in Nederland.’

In Nederland heeft Regus ruim veertig business centers. Ook is Regus onlangs een samenwerking aangegaan met de NS: Regus-NS station2station, een nieuw, innovatief concept waarbij de NS en Regus professionele, flexibele werkplekken op of nabij diverse NS stations aanbieden.

Reageer op dit artikel