nieuws

The Student Hotel wint Best Hotel Concept Award

Geen categorie

De prestigieuze Venuez Hospitality & Style Award 2012 is gewonnen door The Student Hotel Rotterdam. Het team onder leiding van Charlie MacGregor ontving de prijs eerder deze week tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Amsterdamse Okura Hotel.

The Student Hotel wint Best Hotel Concept Award

In het juryrapport werd het winnende hotelconcept omschreven als ‘zeer gebruikersvriendelijk’ met een aantrekkelijk ontwerp en identiteit. The Student Hotel Rotterdam opende in september 2012 zijn deuren. Het hotel omvat 250 kamers. Daarnaast zijn er nieuwe projecten in ontwikkeling in Den Haag en Amsterdam. Het Amsterdamse hotel wordt in de zomer geopend en telt 709 kamers. Het is het grootste hotel van Nederland.

The Student Hotel is eigendom van City Living Management, die ook als exploitant optreedt .De onderneming is opgericht door Charlie MacGregor en gevestigd in Amsterdam. De komende drie jaar wil het bedrijf twaalf hotels openen. In samenwerking met vastgoedinvesteerder The Carlyle Group streeft City Living Management naar een portefeuille van zo’n 5.000 hotelkamers. 

Reageer op dit artikel