nieuws

Synchroon verhuist naar Era-kantoor

Geen categorie

Ontwikkelaar Synchroon verhuist in september 2013 van de Van Deventerlaan 101 in Utrecht naar het kantoorgebouw van het zusterbedrijf Era Contour aan de Zilverstraat 39 in Zoetermeer. Beide TBI-bedrijven blijven volledig zelfstandig en onafhankelijk van elkaar opereren.

Het huurcontract van Synchroon in Utrecht loopt af. Uit oogpunt van efficiency en duurzaamheid is besloten geen zelfstandig kantoor meer te huren, maar gebruik te maken van de ruimte die beschikbaar is bij Era Contour.

Synchroon is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het kantoorgebouw. Directievoorzitter Bart van Breukelen van Synchroon: ‘Ondanks het feit dat beide bedrijven zelfstandig blijven denk ik dat in de nieuwe setting het conceptuele vermogen van beide bedrijven kan leiden tot nieuwe mogelijkheden.’ Ook directievoorzitter Henk Homberg van Era Contour ziet kansen: ‘Ons kantoor is opgezet om co-creatie te faciliteren en wordt niet alleen gebruikt door onze eigen medewerkers, maar ook door bijvoorbeeld onze externe co-makers. Wij werken nu al regelmatig samen in diverse projecten. Dat zal straks alleen maar gemakkelijker worden.’          

Reageer op dit artikel