nieuws

Stefan Schuwer in bestuur Neprom

Geen categorie

Stefan Schuwer treedt met directe ingang toe tot het bestuur van de Neprom, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. Schuwer is lid van de Raad van Bestuur van woningcorporatie Ymere en heeft daar de portefeuille Gebieds- en Projectontwikkeling. In het bestuur neemt Schuwer de plaats in van Daan van der Vorm (Vorm Ontwikkeling), die na twee termijnen niet meer herkiesbaar is.

De Neprom wilde graag dat een van haar corporatieleden toetrad tot het bestuur. Schuwer heeft voor hij bij Ymere begon onder andere ervaring opgedaan in de commerciële projectontwikkelingssector.

Daan van der Vorm neemt na zes jaar afscheid als bestuurslid. Het bestuur van de Neprom bestaat verder uit: Wienke Bodewes (voorzitter, Amvest), Nicole Maarsen (Maarsen Groep), Ton Hillen (Heijmans), Bart van Breukelen (Synchroon), Rob de Jong (Leyten) en Friso de Zeeuw (Bouwfonds).

Reageer op dit artikel