nieuws

Roel van Binsbergen partner Sectie5 Management

Geen categorie

Roel van Binsbergen is per 1 maart als partner toegetreden tot de directie van Sectie5 Management. Hij heeft samen met Gerben Vreugdenhil de dagelijkse leiding over de vastgoedmanagementactiviteiten.

Van Binsbergen werkte tot 1997 bij JLL en tot 2001 bij Catella Property Consultants. Tot 2004 was hij hoofd beheer bij Cushman & Wakefield. Daarna werkte hij vier jaar als hoofd vastgoedbeheer bij Akron Management West. Vanaf 2008 werd Van Binsbergen verantwoordelijk voor het Nederlandse deel van een pan-Europese vastgoedportefeuille van CBRE Global Investors. Na de overname van ING REIM door CBRE Global Investors vervulde hij daar de rol van senior assetmanager offices. De beleggingsportefeuille van Sectie5 omvat ruim 250 miljoen euro.         

Reageer op dit artikel