nieuws

Regus opent 1500e business center in Poona, India

Geen categorie

Regus heeft zijn 1500e business center in Poona, India, geopend. Het centrum ligt in een van India’s belangrijkste IT-gebieden.

Regus opent 1500e business center in Poona, India

Als ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken blijft Regus zijn mondiale netwerk uitbreiden. De onderneming heeft centers in zo’n 600 steden in 99 landen. Tegen 2014 verwacht het bedrijf dat de teller op minstens 2000 business centers staat.

Mark Dixon, CEO van Regus, zegt: ‘India is een logische keuze voor het 1500e Regus center, want het is een belangrijke groeimarkt voor Regus en onze klanten. De sterke economie en de groeiende vraag naar flexibele werkruimte bieden geweldige mogelijkheden om met de uitbreiding van ons netwerk in India de groei van lokale en internationale bedrijven te ondersteunen.’

Poona is een bloeiend centrum voor zowel de auto-industrie als de IT-sector. De stad staat bekend als dé autostad van India. Steeds meer internationale autofabrikanten en onderdelenleveranciers, waaronder Tata, Mercedes Benz en Jaguar Land Rover, strijken hier neer. Ook de IT-sector groeit explosief.

Het 1500e center van Regus ligt in het Prabhavee Tech Park in Baner, een district van Poona waar veel multinationale en lokale IT-bedrijven zijn gevestigd. Het center ligt dicht bij de snelweg van Mumbai naar Poona en is gemakkelijk met de bus en de auto te bereiken. Het nieuwe Regus center ligt 12 km van het dichtstbijzijnde center in Poona (Connaught Place) en maakt flexibel werken nu ook mogelijk in een nieuw deel van de stad.

Reageer op dit artikel