nieuws

Pieter Roozenboom (Merin) CFO Wereldhave

Geen categorie

Pieter Roozenboom (41) vertrekt per 1 mei bij Merin, aanbieder van kantoor- en bedrijfsruimte. Roozenboom wordt CFO van vastgoedinvesteerder Wereldhave.

Pieter Roozenboom (Merin) CFO Wereldhave

Roozenboom begon in 2006 bij Merin – toen nog Uni-Invest geheten – als CFO, vanaf 2010 was hij CEO. Sinds het aantreden van CEO Bas van Holten eerder dit jaar is Roozenboom COO en CFO. Onder zijn leiding werd het voormalige Uni-Invest geherstructureerd en overgenomen door investeerders TPG Capital en Patron Capital. Roozenboom was vervolgens verantwoordelijk voor een cultuur- en naamswijziging van de organisatie.

Bas van Holten: ‘Merin gaat verder op de ingeslagen weg. Dankzij onze investeerders hebben we nu alle ruimte om een organisatie te bouwen die is gericht op de toekomst, waarbij we de hoofden en harten van onze huurders opnieuw gaan veroveren. Ik dank Pieter en wens hem ontzettend veel succes in zijn nieuwe functie bij Wereldhave.’ Pieter Roozenboom: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad bij Merin. Ik heb de kans gekregen om een ouderwets vastgoedbedrijf om te vormen in een innovatieve, klantgerichte en moderne onderneming. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Nu ben ik klaar voor een volgende stap.’

Reageer op dit artikel