nieuws

Particuliere verhuurders eens met plan Blok

Geen categorie

Vastgoed Belang, de vereniging van particuliere verhuurders in woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten, neemt met instemming kennis van het voornemen van minister Blok om het verhuren van woningen en kamers aan te veel personen tegen te gaan.

Particuliere verhuurders eens met plan Blok

Volgens de belangenvereniging worden te vaak particuliere verhuurders die op maatschappelijk verantwoorde wijze verhuren, vereenzelvigd met een sector die op onverantwoorde wijze misbruik maakt van omstandigheden van anderen.

Jan Kamminga, voorzitter van Vastgoed Belang: ‘Leden van de vereniging houden zich aan wet- en regelgeving, werken en denken mee aan verduurzaming en helpen mee zoeken naar oplossingen voor de problemen op de woningmarkt.’ Volgens hem bepleit Vastgoed Belang duidelijkheid in wet- en regelgeving die ook kan worden gehandhaafd.

Reageer op dit artikel