nieuws

OVG verkoopt project HumboldtHafenEins in Berlijn

Geen categorie

OVG Bischoff, onderdeel van OVG Real Estate, heeft het project HumboldtHafenEins verkocht aan twee pensioenfondsen. Het project bevindt zich in het centrum van Berlijn aan de Kapelle-Ufer, vlak bij het centraal station. Over de verkoopprijs dan wel kopers zijn geen mededelingen gedaan.

OVG verkoopt project HumboldtHafenEins in Berlijn
Berlijn Humboldthafens

Het project, ontworpen door de architect KSP Jürgen Engel, bestaat uit 30.000 m2 kantoorruimte en 300 ondergrondse parkeerplaatsen. HumboldtHafenEins ontving eerder een DGNB Gold pre-certificaat en staat in de top 5 van meest duurzame kantoorgebouwen in Duitsland. DGNB is de duurzaamheidsstandaard die wordt gebruikt in Duitsland en Gold is het hoogst haalbare niveau.

Met huurder PwC is een langdurige huurovereenkomst getekend. De oplevering van het gebouw staat gepland voor 2015.     

Reageer op dit artikel