nieuws

Neinver en MAB ontwikkelen outletcenter in Werl (D)

Geen categorie

Neinver en MAB Development werken samen aan een nieuw outletcenter in Werl in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De eerste gesprekken met de gemeentelijke autoriteiten zijn volgens de initiatiefnemers voorspoedig verlopen en de grond langs de autoweg A445 en de federale snelweg B1 is gesecureerd.

De projectontwikkelaars en het stadsbestuur zijn ervan overtuigd dat Werl qua ligging alle troeven in handen heeft om een outletcenter tot een succes te maken. Niet alleen de bereikbaarheid is optimaal, maar ook de aanwezige koopkracht in de regio van Werl en de grote aantrekkingskracht die het gebied heeft op toeristen. De komende periode wordt het ontwerp verder uitgewerkt en het vergunningstraject doorlopen. De ontwikkelaars werken hierbij nauw samen met de gemeente.

Neinver en MAB Development zijn in 2009 een strategische alliantie aangegaan voor de ontwikkeling van duurzame retailprojecten met een hoge architectonische waarde. 

Reageer op dit artikel