nieuws

Gaastra Vastgoed Regatta 2013

Geen categorie

Op donderdag 5 september vindt opnieuw een Gaastra Vastgoed Regatta plaats. Gezien het succes van vorig jaar organiseren Appelhoven Vastgoedadviseurs, BNP Paribas Real Estate (voorheen Holland Realty Partners) en de Lairessegroep opnieuw dit evenement vanuit Jachthaven Marina Muiderzand in Almere.

Gaastra heeft zich net als vorig jaar verbonden als hoofdsponsor van dit evenement. Stichting Don zal hier via een loterij geld ophalen om fundamenteel onderzoek te ondersteunen naar diabetes.

Tijdens de regatta strijden verschillende bedrijven uit de vastgoedsector aan boord van traditionele Lemsteraken om de eerste plaats. Na de wedstrijd is er voor een breder publiek een feestelijk programma aan wal.

Rederij Karakter voert het programma uit. Meer informatie: www.rederij-karakter.nl.

Reageer op dit artikel