nieuws

Dijsselbloem sluit meer fraude SNS niet uit

Geen categorie

Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën sluit niet uit dat er nog meer gevallen van fraude bij SNS Reaal naar buiten komen. ‘Op het moment dat alle tegels worden opgelicht, zeker in de vastgoedpoot, sluit ik niet uit dat we nog meer tegenkomen’, zei Dijsselbloem dinsdag bij RTL Z.

Dijsselbloem sluit meer fraude SNS niet uit

Maandag kwam naar buiten dat SNS een ingehuurde medewerkster zwijggeld had geboden als ze maar haar mond zou houden over malversaties bij de SNS-vastgoedtak Property Finance. De vrouw trad daar maandag mee naar buiten in Het Financieele Dagblad. ‘Mogelijk komt er nog meer naar buiten. Voor mij is dat een teken dat er echt schoon schip ,moet worden gemaakt bij SNS’, aldus Dijsselbloem.

Reageer op dit artikel