nieuws

Cushman & Wakefield behaalt certificering

Geen categorie

Cushman & Wakefield Nederland behaalde onlangs de ISAE 3402 type II certificering. Daarmee toont Cushman & Wakefield aan dat de interne beheermaatregelen die zijn getroffen daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals beschreven.

Een ISAE 3402 type II certificering geeft opdrachtgevers inzicht in de beheerprocessen die Cushman & Wakefield heeft ingericht, met de zekerheid dat deze processen ‘in control’ zijn en ook daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals ze zijn beschreven.

Cushman & Wakefield heeft voor verdere professionalisering van de Property & Asset Management-activiteiten de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan het beheersen van zijn bedrijfsprocessen. Daarnaast wordt door een externe accountant een reguliere audit uitgevoerd waarbij de volledigheid van de bedrijfsprocessen wordt beoordeeld, evenals de werking van de opgestelde beheermaatregelen.

Reageer op dit artikel