nieuws

Congres de Architect: Architectuur en Woningbouw

Geen categorie

Vaktijdschrift de Architect, net als Vastgoedmarkt een uitgave van Sdu Uitgevers, houdt op 15 mei zijn jaarlijkse congres. Dit jaar is het thema Architectuur en Woningbouw. Plaats van handeling is New Babylon in Den Haag.

Congres de Architect: Architectuur en Woningbouw

De woningmarkt is in transitie. Tijdens het jaarcongres van de Architect wordt onderzocht hoe de woonvraag zich ontwikkelt, wat kwalitatieve woningbouw betekent en hoe je daar als architect op kunt inspelen en er waarde aan kunt toevoegen. Jan Rotmans, professor aan de Erasmus Universiteit, spreekt over veranderingen in de maatschappij en hun betekenis voor de woningbouw. Willem Verbaan, lector Vastgoedeconomie aan de Hogeschool van Amsterdam, spreekt over veranderingen in de woningbouw en de rol van de architect daarin. Gus Tielens, architect bij Korth Tielens Architecten, belicht de rol van de architect bij het oplossen van ruimtelijke- en woningvraagstukken.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor verschillende workshops. Het congres duurt van 10.00 uur tot 17.15 uur. Lees hier uitgebreide informatie. Aanmelden kan hier.

Reageer op dit artikel