nieuws

CBRE lanceert Shopping Centre Practice

Geen categorie

CBRE heeft de Shopping Centre Practice (SCP) opgericht, een multidisciplinaire, pan-Europese groep van tien senior retailprofessionals. Albert Hoogland, Executive Director Shopping Centre Management, neemt daaraan vanuit Nederland deel.

CBRE lanceert Shopping Centre Practice

De groep focust zich in de nabije toekomst op zes pijlers: consumententrends, differentiatie door innovatie, digitale media en technologie, omzetmaximalisatie, merkidentiteit en intelligent investment. ‘Winkelvastgoed blijft een aantrekkelijke beleggingscategorie, maar gezien de uitdagende economische omstandigheden worstelen sommige winkelcentra met toenemende leegstand en teruglopende inkomsten. De noodzaak om begrip te hebben van hoe winkelcentra werken is groter dan ooit’, aldus de vastgoedadviseur.

Reageer op dit artikel