nieuws

CBRE GI en TRS kopen Leine Center in Laatzen

Geen categorie

Het door CBRE Global Investors (CBRE GI) beheerde European Shopping Centre Fund (ESCF) heeft Leine Center in het Duitse Laatzen gekocht. Dat gebeurde via een joint venture met Teacher Retirement System of Texas (TRS). De prijs voor het winkelcentrum van 28.161 m2 (101 units) bedraagt 117 miljoen euro, het netto aanvangsrendement is 6,0 procent.

CBRE GI en TRS kopen Leine Center in Laatzen

Leine Center dateert van 1973 en werd in 2011 uitgebreid. Huurders zijn onder meer H&M, Deichmann, Expert, DM, Adler en Douglas. De gemiddelde resterende looptijd van de overeenkomsten is zeven jaar. Het winkelcentrum is de vierde aankoop van ESCF en de eerste in Duitsland.

Jones Lang LaSalle vertegenwoordigde bij deze transactie de verkoper, een consortium van LaSalle Investment Management, Adler Immobilien Investment Gruppe, Fay Projects en THI Holding & Co.

Reageer op dit artikel