nieuws

Bob Reidsma verlaat Aberdeen Asset Management

Geen categorie

Bob Reidsma treedt per 1 april 2013 terug als director Asset Management Property en als country head Nederland bij Aberdeen Asset Management wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Hij heeft meer dan dertien jaar voor Aberdeen Asset Management en zijn voorgangers gewerkt als verantwoordelijke voor het asset management van de aan Aberdeen toevertrouwde vastgoedportefeuilles. In 1999 begon hij bij het toenmalige Celexa REIM, dat in 2001 werd overgenomen door Aberdeen Asset Management.

Na zijn vertrek blijft Reidsma op persoonlijke basis actief binnen de Nederlandse vastgoedsector, onder meer als voorzitter van het Platform Integriteit van de IVBN. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Aad Jansen. Jansen is per 1 april 2013 benoemd tot director Asset and Transaction Management bij Aberdeen The Netherlands.

Hans Benenga is, naast zijn huidige functie als head of Business Development Europe, per 1 april 2013 benoemd als country head The Netherlands. Benenga is binnen Aberdeen Asset Management verantwoordelijk voor de twaalf Europese verkoopteams en de verkoopactiviteiten. Hij werkt sinds 2005 bij Aberdeen Asset Management. 

Reageer op dit artikel