nieuws

Astrid Kempers en Mark Debets in directie Renpart

Geen categorie

Astrid Kempers en Mark Debets zijn per 1 maart toegetreden tot de directie van Renpart Vastgoed Management. Hans-Olav de Wolf blijft zijn directiefunctie binnen Renpart onverminderd vervullen.

Astrid Kempers en Mark Debets in directie Renpart

Na het vertrek van Hans Jonker in december 2012 is er nu sprake van een driekoppige directie. De benoeming van Astrid Kempers en Mark Debets kon plaatsvinden na de succesvolle afronding van het AFM-goedkeuringstraject, waarbij werd getoetst op betrouwbaarheid en geschiktheid.

Astrid Kempers is sinds 2005 in dienst van Renpart. In 2007 trad zij toe tot het managementteam. Naast werkzaamheden op het gebied van new business houdt Kempers zich onder andere bezig met de plaatsing van proposities bij beleggers, financieringen, risicobeheer en forecasting. Verder treedt zij op als projectmanager bij projecten die niet tot de dagelijkse operatie van de Renpart-organisatie behoren.

Mark Debets is in 2008 bij Renpart in dienst getreden als manager Vastgoed. Sinds 2009 is hij lid van het managementteam. Na de recente uitbreiding van het team commercieel vastgoedbeheerders met Estelle de Vries, zal Debets zich naast de aansturing van de vastgoedafdeling intensiever dan voorheen bezig houden met de aan- en verkoop van beleggingen. 

Reageer op dit artikel