nieuws

Arjan Schakenbos verruilt Vesteda voor Vestia

Geen categorie

De in zwaar weer verkerende woningcorporatie Vestia krijgt een nieuw bestuur. Arjan Schakenbos treedt naar verwachting op 1 juni aan als voorzitter. Willy de Mooij neemt de portefeuilles Vastgoed en Financiën & Control voor haar rekening. Dat heeft Vestia maandag bekendgemaakt.

Arjan Schakenbos verruilt Vesteda voor Vestia

Sinds februari vorig jaar staat de woningcorporatie onder leiding van de interim-bestuurders Gerard Erents en Jacques Thielen. Daarvoor zwaaide topman Erik Staal er de scepter. Staal stapte op toen bleek dat Vestia in grote financiële problemen was geraakt door de aanschaf van risicovolle beleggingsproducten (derivaten). Schakenbos werkt nu als directeur van het woonbeleggingsfonds Vesteda, De Mooij is directeur bij woningcorporatie Havensteder.

Reageer op dit artikel