nieuws

Ten Brinke Poortier Romein start in Maasmechelen

Geen categorie

Ten Brinke Poortier Romein Projecten is geselecteerd door de Belgische gemeente Maasmechelen voor de ontwikkeling en bouw van de binnenstedelijke herontwikkeling van het Europaplein in Maasmechelen.

Ten Brinke Poortier Romein start in Maasmechelen

Het plan voorziet in een ondergrondse parkeergarage voor 145 auto’s (uit te breiden tot circa 245 auto’s), circa 4.000 m2 winkelruimte en 50 tot 90 appartementen in de vrije sector koop en/of vrije sector huur.

Het Europaplein ligt aan het verlengde van de winkelstraat Pauwengraaf, het kernwinkelgebied van Maasmechelen. Het huidige Europaplein is nu een anonieme plek waar voornamelijk geparkeerd wordt. Ten Brinke Poortier Romein Projecten heeft Mix architectuur opdracht gegeven een schetsontwerp te maken voor deze locatie. Op dit moment wordt samen met de architect het plan verder uitgewerkt en worden gesprekken gevoerd met een aantal geïnteresseerden voor de afzet van de winkels en de appartementen.

Ten Brinke Poortier Romein Projecten is een joint venture partner van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars.

Reageer op dit artikel