nieuws

Scheiden zorg en wonen

Geen categorie

Op donderdag 28 februari om 13.00 uur wordt door het VastgoedLab van de TiasNimbas Business School een live webinar gehouden over het thema ‘scheiden van zorg en wonen’ en de duiding hiervan en kansen voor de vastgoedsector.

De afgelopen tijd is er veel over zorgvastgoed geschreven. Niet alleen door de kabinetsmaatregelen, maar ook door de kansen die de nog jonge markt in deze donkere dagen biedt. Ook Vastgoedmarkt van februari 2013 besteedt hieraan uitgebreid aandacht.

Het VastgoedLab van de TiasNimbas Business School ziet zorg en vastgoed als twee markten vol uitdagingen. In de zorg worden regelingen als de AWBZ en WMO onbetaalbaar door de vergrijzing, en ook in de vastgoedsector lijkt een structurele trendbreuk zijn sporen te trekken in de toekomstperspectieven. Door het scheiden van het wonen en de zorg ontstaan er echter ook weer kansen, zowel voor de zorg als voor het vastgoed. Maar wat zijn die kansen dan? Hoe kunnen ze worden gegrepen? Voor wie is dit aantrekkelijk?

Professor Dirk Brounen stelt deze vragen tijdens het webinar aan Brenda Meusen (AAG) en Joop Kluft (PwC). Verder kunnen deelnemers vanachter hun PC vragen aan hen stellen over dit onderwerp.

Het livestream webinar begint op donderdag 28 februari om 13.00 en biedt deelnemers gedurende 30 minuten de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen PC. Deelname is gratis. U kunt deelnemen door in te loggen via www.vastgoedlab.nl of door een e-mail te sturen naar vastgoedlab@tiasnimbas.edu. Dan wordt 15 minuten voor aanvang de weblink gestuurd ter herinnering. Schikt de datum of tijd niet dan is het webinar achteraf nog te volgen via www.vastgoedlab.nl.

Reageer op dit artikel