nieuws

René Hogenboom in bestuur ROZ

Geen categorie

René Hogenboom MRICS is toegetreden tot het bestuur van de stichting ROZ Vastgoedindex.

René Hogenboom in bestuur ROZ

De stichting ROZ Vastgoedindex vertegenwoordigt en behartigt de belangen van participanten in de IPD/ROZ portefeuille analyse-, benchmark- & Indexservice, die wordt verzorgd door IPD Nederland. Tevens stelt de stichting zich ten doel een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de vastgoedbeleggingssector.

Andere bestuursleden zijn Henk Hilverink RBA (voorzitter), Cees de Boo en Chris Goumans. Hogenboom, algemeen directeur van Altera Vastgoed, was tussen 2003 en 2010 bestuurslid van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN), waarvan de laatste drie jaar voorzitter. Hij is sinds 2006 bestuurslid/penningmeester van de Amsterdam School of Real Estate.

Reageer op dit artikel