nieuws

Redevco concentreert deel management in Zürich

Geen categorie

Redevco centraliseert vanaf april het management van zijn Centraal-Europese en Oostenrijkse activiteiten in Zürich. Het management verhuist van het kantoor in Wenen naar Zürich. Redevco blijft wel actief in de Oostenrijkse markt.

Redevco concentreert deel management in Zürich

Met deze stap wil Redevco de focus op de Europese kernmarkten Zwitserland en Oostenrijk benadrukken. De aankondiging valt samen met de benoeming van Lucien Smits als financieel directeur van Redevco Central Europe en Switzerland per 15 mei. Smits (37) werkt al sinds 2005 bij Redevco, nu nog als financieel manager bij Redevco Belgium. Eerder benoemde Redevco Dirk Adriaenssen tot managing director van Redevco Central Europe en Zwitserland, ook vanaf 15 mei.

Reageer op dit artikel