nieuws

Masterclass financiering en energiebesparing in zorg

Geen categorie

Vastgoedmarkt en het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid organiseren een masterclass Financiering en energiebesparing in de zorg. De bijeenkomst is op 19 maart in de Nyenrode Business University in Breukelen.

Zorginstellingen lopen steeds meer risico met de financiering en exploitatie van vastgoed. Daarmee is zorgvastgoed een strategisch bedrijfsmiddel geworden. Het doel van excellente zorg tegen maatschappelijk verantwoorde kosten komt dichterbij met energiebesparing. De noodzakelijke kennis daarover wordt aangereikt tijdens deze masterclass.

Na een introductie van Albert Hulshoff (AHB Consultancy) over energieprestatiecontracten gaat Michel van Rooyen (AT Osborne) in op kansen voor de zorg, vastgoedstrategie en financiering. De opbouw van een business case met financiering en prestatiecontracten komt aan de orde tijdens een presentatie van Johan Paul (Coresta). Tot slot toont Rob Moelker, voorheen werkzaam bij het Lievensberg-ziekenhuis in Bergen op Zoom, hoe de aanpak in die zorginstelling leidde tot een lagere energierekening, een beter binnenmilieu en betere werkprestaties.

De masterclass vindt plaats van 13.30 tot 18.00 uur. De kosten voor deelname bedragen 325 euro exclusief BTW. Abonnees van Vastgoedmarkt betalen 295 euro exclusief BTW. Aanmelden bij sduevents@sdu.nl ovv Masterclass Zorg

Reageer op dit artikel