nieuws

Live webinar over scheiden zorg en wonen

Geen categorie

Op donderdag 28 februari om 13.00 uur organiseert het VastgoedLab van de TiasNimbas Business School een live webinar over ‘scheiden van zorg en wonen’ en de duiding hiervan en kansen voor de vastgoedsector.

Live webinar over scheiden zorg en wonen

De afgelopen tijd is er veel over zorgvastgoed geschreven, ook in Vastgoedmarkt van februari 2013. Dit is niet alleen vanwege de kabinetsmaatregelen, maar ook door de kansen die de nog jonge markt in deze donkere dagen biedt. Het VastgoedLab van de TiasNimbas Business School ziet zorg en vastgoed als twee markten vol uitdagingen. In de zorg worden regelingen als de AWBZ en WMO onbetaalbaar door de vergrijzing. Ook in de vastgoedsector lijkt een structurele trendbreuk zijn sporen te trekken in de toekomstperspectieven. Door het scheiden van het wonen en de zorg ontstaan er echter ook weer kansen, zowel voor de zorg als voor vastgoed. Maar wat zijn die kansen? Hoe kunnen ze worden gegrepen?

Professor Dirk Brounen stelt deze vragen tijdens het webinar aan Brenda Meusen (AAG) en Joop Kluft (PwC). Ook kunnen deelnemers vanachter hun PC vragen stellen. Het livestream webinar begint op donderdag 28 februari om 13.00 en biedt deelnemers gedurende dertig minuten de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen PC. Deelname is gratis en kan door in te loggen via www.vastgoedlab.nl of door een e-mail te sturen naar vastgoedlab@tiasnimbas.edu. Vijftien minuten voor aanvang ontvangt u de weblink. Het webinar is ook achteraf te volgen, via www.vastgoedlab.nl.

Reageer op dit artikel