nieuws

Kardan onderhandelt over verkoop Chinees project

Geen categorie

Kardan Land China onderhandelt met een internationaal investeringsfonds over de verkoop van een 50 procent belang in het project Europark Dalian in de Chinese stad Dalian. Dat meldde het moederbedrijf, de Amsterdamse investeringmaatschappij Kardan, gisteren nabeurs.

Kardan onderhandelt over verkoop Chinees project

Het belang vertegenwoordigt een waarde van circa 85 miljoen euro. Europark Dalian is een gemengde ontwikkeling van in totaal 327.000 m2. Het betreft onder andere een winkelcentrum, twee kantoorgebouwen, luxe appartementen een parkeerterrein. Op 28 december tekenden de partijen een overeenkomst dat zij tot 18 februari exclusieve onderhandelingen zouden aangaan. Besloten is de tijdstermijn te verlengen. Het is de intentie van beide partijen om de onderhandelingen in het eerste kwartaal af te ronden, aldus Kardan.

Reageer op dit artikel