nieuws

Jaap van der Bijl naar Syntrus Achmea

Geen categorie

Jaap van der Bijl (53) treedt per 1 februari in dienst als director Investor Relations bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de contacten met opdrachtgevers, portfoliomanagement, sales en marketing.

Van der Bijl is voor Syntrus Achmea geen onbekende. Hij werkte in de periode 2002 tot en met 2008 ook al voor het vastgoedbedrijf. Daarna werkte hij voor AXA Real Estate als senior head of investor relations Northern Europe, verantwoordelijk voor sales, marketing en client servicing.

Volgens directievoorzitter Henk Jagersma zal Van der Bijl een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de strategieontwikkeling van het vastgoedbedrijf waarbij internationalisering een belangrijk thema is. ‘Met zijn terugkeer is nu een stevige basis gelegd in de relaties met opdrachtgevers en ook om de toegevoegde waarde van vastgoed en hypotheken in een beleggingsportefeuille met elkaar te bespreken.’

Reageer op dit artikel