nieuws

Gezocht: vastgoedtalent van het jaar

Geen categorie

Vastgoedmarkt en Yardi zoeken het vastgoedtalent van het jaar. Ken je iemand die voor deze titel in aanmerking komt? Nomineer hem of haar dan voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2013. Doe het wel vóór 12 maart. Een jury selecteert uit de inzenders vijf kandidaten.

Gezocht: vastgoedtalent van het jaar

Tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 14 mei in Koetshuis De Zadelhoff in Breukelen vindt een debatronde plaats met de vijf kandidaten. Hieruit kiest een jury onder leiding van Pieter Affourtit, algemeen directeur WPM Groep, drie finalisten. Vervolgens kunnen de lezers van Vastgoedmarkt van 1 april tot en met 4 juni via een stemformulier op vastgoedmarkt.nl de winnaar kiezen. Aan de drie finalisten wordt gevraagd te bloggen en online stemmen te verzamelen. De finale ronde vindt met drie kandidaten op 6 juni plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada in de stand van Vastgoedmarkt. Daar wordt ook de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award uitreikt. De Provada vindt plaats van 4 tot en met 6 juni in de Rai Amsterdam.

De redactie van Vastgoedmarkt roept leidinggevenden van vastgoedondernemingen op hun talentvolle medewerkers onder de veertig jaar aan te dragen. Nomineren kan hier.

Reageer op dit artikel