nieuws

Brigit Gerritse nieuwe NRW-directeur

Geen categorie

Brigit Gerritse is benoemd tot directeur van de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW). Dat maakte het bestuur van NRW gisteren op de eigen website bekend.

Brigit Gerritse nieuwe NRW-directeur

Gerritse (45) treedt op 1 april in dienst van NRW. Ze is nu nog werkzaam bij Corio Nederland als head of leasing.

Binnen Corio is Gerritse momenteel nog verantwoordelijk voor de verhuur van de gehele Nederlandse portefeuille, met een omvang van 34 winkelcentra. Gerritse is aangesteld bij NRW op grond van haar kennis en ervaring binnen de winkelvastgoedwereld, haar netwerk en haar ervaring op het snijvlak van retail, vastgoed en ruimtelijke ordening, aldus NRW. Hiervoor werkte Gerritse bij Unibail-Rodamco, woningcorporatie Het Oosten en DTZ Zadelhoff. Bestuur en bureau zijn verheugd over haar komst en vertrouwen erop dat het beleid van NRW onder haar leiding verder vorm krijgt.

Gerritse stelt dat NRW ‘bij uitstek het instituut [is] waar de leden hun kennis en ervaring kunnen bundelen om zo de winkelomgeving aantrekkelijk te maken en te houden. Voor de vastgoedsector, en natuurlijk uiteindelijk voor de consument.’ Bart Kuil, voorzitter NRW, voegt eraan toe dat Gerritse al jaren betrokken is bij NRW-activiteiten. ‘De verdere uitbouw van NRW tot kennisnetwerk van onze sector, is bij haar in goede handen.’ Brigit Gerritse volgt Linda Kruit op, die NRW sinds 1 januari 2005 als algemeen secretaris en directeur op bevlogen wijze heeft aangestuurd. Onder leiding van Kruit, die op eigen verzoek op 1 juni uit dienst treedt, is NRW sterk geprofessionaliseerd en verdubbeld in ledenaantal.

Reageer op dit artikel