nieuws

Bestuurswisseling MSRE Alumni

Geen categorie

MSRE Alumni Association, de alumnivereniging van afgestudeerde MSRE-ers, benoemde tijdens de algemene ledenvergadering drie nieuwe bestuursleden. Carlijn Aarts en Monique Korting traden toe tot het bestuur, samen met Jos Luth die de taak van penningmeester overneemt van Gerard van Middelaar.

Hij treedt na zes jaar af. Ook Arènso Bakker is afgetreden als bestuurslid. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit: Luuk van den Heuvel (voorzitter), Richard Buijtendijk (secretaris), Jos Luth (penningmeester), Annelies Rahakbauw (bestuurslid), Liza Meijer (bestuurslid), Carlijn Aarts (bestuurslid) en Monique Korting (bestuurslid). Jurrien Endenburg is afgevaardigde namens de ASRE in het bestuur. De MSRE Alumni Association telt 190 leden en dertig aspirant-leden.

Reageer op dit artikel