nieuws

Barend Jan Schrieken naar Nationaal Restauratiefonds

Geen categorie

Barend Jan Schrieken (37) is per 1 februari gestart bij het Nationaal Restauratiefonds in Hoevelaken. Schrieken heeft de functie van hoofd Strategie & Ontwikkeling.

Barend Jan Schrieken naar Nationaal Restauratiefonds

Belangrijkste taken van deze afdeling zijn de strategie- en productontwikkeling, het accountmanagement van professionele organisaties en opleidingen. Schrieken (TU Delft, Bouwkunde 2000) studeerde af bij de toenmalige Rijksdienst voor de Monumentenzorg op de herbestemming van kerkgebouwen. Vervolgens startte hij als ontwikkelaar bij Van Hoogevest in Amersfoort.

De afgelopen acht jaar was hij senior financieel adviseur bij Fakton uit Rotterdam. Ook werkte hij vier jaar als managing partner vanuit zijn eigen bureau Integrex. Het Nationaal Restauratiefonds is een onafhankelijke stichting die financieringen verstrekt en subsidies uitbetaalt aan monumenteigenaren voor restauratie en onderhoud van hun pand. Daarnaast verstrekt het Restauratiefonds informatie en advies bij de financiële en procesmatige aspecten van restauratie en onderhoud van monumenten.

Reageer op dit artikel