nieuws

JLL voert facility management HSBC uit

Geen categorie

De internationale bank HSBC heeft het facility management voor zijn vastgoedportefeuille van 5,4 miljoen vierkante meter uitbesteed aan Jones Lang LaSalle (JLL). Het gaat om het grootste facilitymanagementcontract dat een financiële dienstverlener ooit met één aanbieder heeft afgesloten.

Het doel van HSBC is een efficiëntere bedrijfsvoering en een verbeterde samenhang in de portefeuille, aldus JLL. De portefeuille omvat 11.000 locaties in Noord- en Latijns-Amerika, Azië/Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. JLL verrichtte alfacility-managementdiensten voor de bank In Noord-Amerika, China, Thailand, Mexico en Panama. Het nieuwe contract betekent een uitbreiding van het door JLL beheerde vastgoed met 4 miljoen vierkante meter.

Reageer op dit artikel