nieuws

Golftoernooi voor vastgoedmanagement

Geen categorie

Business Golf Tournaments organiseert in 2013 weer ‘het NK voor beslissers in de vastgoedsector’. Het CapNeuf Provada Vastgoed Open 2013 bestaat uit drie voorronden verspreid over Nederland en een finalewedstrijd voor de beste 25 procent (plus ties) van elke voorronde.

Het toernooi staat open voor het management in de vastgoedsector (makelaars, projectontwikkelaars, architecten, bouwers, vastgoedbeleggers, investeerders, et cetera) met een golfvaardigheidsbewijs of handicap 36 of minder.

Naast de wedstrijd voor golfers die in het bezit zijn van het golfvaardigheidsbewijs, is er ook een clinic voor degenen die willen kennismaken met golf.

De speeldata in 2013 zijn: 22 mei op de Edese Golfclub in Ede (eerste voorronde). 21 juni op Het Rijk van Nunspeet (tweede voorronde), 29 augustus op Golfclub Toxandria in Molenschot (derde voorronde) en 27 september op Het Rijk van Nijmegen (finale).

 Meer informatie

 http://www.businessgolf.nu/nieuws-vastgoedopen.html

Reageer op dit artikel